Hopp til innholdet

Takk og takk!

  • av
  • Ukategorisert
Datter leker fly i stua!  Alternativ tittel
«Pappa trener styrke med ustabile vekter»

Jeg har utrolig flaks altså!  Den siste tiden har jeg vunnet hele to blogg-giveaways, og jeg som ikke egentlig er en særlig aktiv blogger engang!

Den første tingen jeg vant var et plagg fra Meandi, gjennom Pia sin meget morsomme blogg.  Vi bestilte et skjørt som jeg ikke har hatt sjansen til å bruke ennå, men datter har gått og brukt det som koseklut siden det ankom.. mykt og herlig!  Blir flott særlig til våren og sommeren når det blir «lov» med bare legger, tenker jeg! 

I tillegg vant vi en DVD med Fly fra Vidunderpappa.  Den har vært en stor hit siden den ankom…  Vi så filmen på kino da den kom ut, og i dag da vi var i treårsdag fant datter to av flyene fra Fly i en legokasse, og klamret seg til dem til jeg måtte tvinge dem ut av hennes sjokoladekakede henner da vi skulle gå.  Datter leker stadig fly i stua, og vil at jeg skal redde henne «når hun faller i vannet».  Det positive med denne filmen er at den er akkurat passe skummel -hun skjønner ikke at de slemme flyene er slemme så tror alle bare hjelper hverandre hele tiden. Long may it last!

Vil gjerne legge til at jeg er en meget kresen bloggleser, som bare leser veldig morsomme blogger; vil gjerne anbefale begge disse som lyspunkt i (jobb..ahem)hverdagen!

Takk til Pia og Vidunderpappa, og gudene der ute som gjorde meg så heldig 🙂