Hopp til innholdet

Om meg

Jeg er i 40-åra (ARGH), mor til to og jobber i det offentlige.  På fritiden gjør jeg en PhD, leker med familien og vennene mine og spiller data… eller jeg gjør dette 🙂  Jeg har blogget i over 10 år, og dette er siste inkarnasjon.

Vi har gjort BLW med begge våre barn.  Jeg opplevde da jeg startet i 2011 at mesteparten av infoen som fantes var på engelsk, og at mange ønsket info på norsk.

Dermed har jeg samlet en god miks av informasjon, mine egne meninger og passende matoppskrifter på denne siden. Selvsagt ispedd litt off-topic prat fra meg om andre ting som opptar meg som forelder.

Nå for tiden kjenner jeg at bloggen er ganske «ferdig».  Jeg har sagt det meste jeg ønsker å si om BLW, og delt mine beste oppskrifter.  Men jeg kommer til å beholde den oppe i overskuelig fremtid som et arkiv og til glede for nye foreldre.  Kanskje dukker det opp et sporadisk innlegg også, jeg er tross alt veldig glad i min egen stemme.

Jeg er også kurset som bærekonsulent, dvs. en som gir veiledning i hvordan man bruker bæretøy på en god måte.  Sjekk ut nettsiden min for å finne ut mer.  Hvis du bor i Stavanger kan du booke time! Jeg kan selvsagt også hjelpe med BLW-relaterte spørsmål om det skulle være ønskelig 🙂

Disclaimer: Jeg er ingen fagperson innen ernæring, jeg liker bare god mat.  Du må, som jeg, ta ansvar for at ditt barn får den ernæringen det trenger.  Men: Håper du finner inspirasjon til kos ved bordet ved å lese siden min!

Jeg anbefaler å begynne med å finne ut mer om hva BLW er, 15 tips og råd for å komme i gang eller en av mine oppskrifter for begynnere.

Har du hatt mye glede av siden og ønsker å bidra til at den kan fortsette?

Det koster noen tusenlapper i året å drifte den, så jeg setter stor pris på alle bidrag.

Happy BLW-ing 😀

Hilsen Trylle