Hopp til innholdet

Kortisol-alarm: Jeg har F*EN IKKE FÅTT GJORT EN PØKK I DAG!!!

Hva skjedde med denne uka? Kommer hjem fra kurs til sykt barn i går.  Mannen tok støyten første dagen da jeg hadde møter hele formiddagen, men i dag var det min tur.  Jeg har vært så stressa at hele høyre side av kroppen er omtrent en halvmeter kortere enn den burde vært, noe som fører til dundrende hodepine.

Disabled toilet with paper mounted like a lightyear away from the actual bog
Det er liksom sånn livet mitt er: Det skal liksom være tilrettelagt for at jeg er i en ganske krevende fase, men likevel er nødvendigheter montert på en helt komplett utilgjengelig måte (eller har rullestolbrukere 3.5 meter lange armer?!) PS! Genuint bilde fra do på treningsstudioet jeg var på tidligere.. jepp.

Nå har freden senket seg (halleluja!!) på 16. mai, dagen før dagen, og jeg er helt utslitt.

Har ikke fått gjort NOE av det jeg burde ha gjort (et 15-siders essay som skal leveres før ferien om en mnd, en artikkel, tekst til en ny nettside, rydde på plass shite etter at minstemann fikk eget rom, plante ting i hagen… osv. osv.)

Det Stressa Mor imidlertid *har* gjort i dag:
 • Svart på tilropet «MAMMA!!» ca. 8514236 ganger
 • Sendt SMS til tre forskjellige folk på jobb for å få flyttet avtalen med de stakkars folka som har ventet på å få avtale siden før jeg dro for to uker siden
 • Meldt i 8 andre chats med folk om henholdsvis fagorganisasjonsgreier (ingen vil være tillitsvalgt), organisering av 17. mai-lunsj (med bror, søster og mor), faktasjekk til en avisartikkel, en venninne som har vondt i kroppen, barnelogistikk og til slutt en annen venninne fordi *jeg* har vondt i kroppen.
 • Vært på kjøpesenter med den ikke-frisk-nok-til-bhg-men-ikke-tilstrekkelig-syke-til-å-ligge-stille treåringen og kjøpt nye sko og bukse til ham samt strømpebukse til storesøs til 17. mai
 • Passet på at mannen stryker alle relevante skjorter til i morgen
 • Bakt en Stingkake som jeg nå skal pynte samtidig som jeg steker kyllingklubber i ovnen
 • Ligget på sofaen med øynene igjen pga. hodepine i ca. 1.5 time mens ovennevnte treåring satt oppå meg og spiste 1.5 skive og så på TV
 • Tatt ned en klesvask, satt på en klesvask og puttet den i trommelen, satt på en klesvask til
 • Lagt klar rene klær til eldste som ikke hadde flere tørre skift i bhg
 • Laget frokostpannekaker til treåringen (han spiste faktisk to)
 • Satt klar to poser som skal leveres til Fretex, en med klær og en med stash
 • Sjekket om vi kan få levert brød på døra i morgen (det kan vi ikke)
 • Lest en bok om havet for treåringen
 • Snakket i tlf. med mor (som mener jeg er sliten fordi jeg kjøper og selger og låner ut for mange bæresjal) og bestevenninna mi (som mente det sikkert går OK å gå på trening så lenge jeg kjenner min begrensning)
 • Kastet 5413 småbiter fra rommet til eldste (type paljetter, småstein, hama-perler, halve kinderegg-figurer og denslags)
 • Trøstet treåringen 4712 ganger
 • Vært på trening
 • Betalt en strømregning i nettbanken og sjekket saldoen
 • Sjekket Facebook sikkert 31743 ganger
 • Pusset tennene til eldste
 • Mailet med FAU om når neste FAU-møte skal være, og med noen på studiet bare for løye
 • Nevnte jeg svart på tilropet «MAMMA!» ca. 8514236 ganger

Ja.  Så da var det bare å få kaken pyntet og så kan arbeidsdagen begynne da.  For jeg har jo ikke gjort NOE SOM HELST til nå!!

Føkk.  Logistikken altså.  Og så lurer jeg på hvorfor jeg blir litt sliten for tiden…  Trenger en sekretær.  Hvis noen ønsker å jobbe for knapper og glansbilder er det altså bare å si fra.  Jeg baker sykt bra kaker.

Og det har skjedd bra ting og.  Minstemann sovnet for første gang helt alene i sin egen seng mens jeg var i dusjen etter treningen.  Jeg fikk brukt balsam også.  Og ungene fikk pannekaker til kvelds også, av pappa.

Så gratulerer med dagen på forskudd, kjære medforeldre. Håper dere vet hvor flaggene er.